Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@22:58:48 GMT

شب خاطره «سیاوشانه» به همت حوزه هنری لرستان برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۶۱۷۳۱

شب خاطره «سیاوشانه» به همت حوزه هنری لرستان برگزار شد

به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت سالگرد بمباران انبار شرکت نفت خرم‌آباد از سوی رژیم بعثی، نخستین شب خاطره جنگ شهرها با عنوان «سیاوشانه» در تالار ماه حوزه هنری لرستان و با حضور کارکنان شرکت پخش فرآورده‌های نفتی لرستان برگزار شد.

در این شب خاطره، ۳ نفر از کارکنان شرکت نفت که در حادثه بمباران انبار شرکت نفت خرم آباد حضور داشتند، وقایع این روز را روایت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دهم بهمن ماه سال ۱۳۶۵ انبار شرکت نفت خرم آباد مورد اصابت بمباران‌های هواپیماهای بعثی قرار گرفت که در این جریان ۸ نفر از کارکنان شرکت نفت خرم آباد به شهادت رسیدند.

پیمان بهرامی مدیر عامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی لرستان در این مراسم، در سخنانی با اشاره به پایمردی و ایثارگری مجموعه صنعت نفت کشور به خصوص در مناطق جنوب و غرب کشور در دوران دفاع مقدس اظهار داشت: نیروهای شرکت نفت در دوران جنگ تحمیلی اجازه توقف حرکت چرخ‌های اقتصادی را ندادند و جبهه‌های نبرد را برای دفاع جانانه پرانرژی نگه داشتند.

وی با بیان اینکه در عین حال نیروهای صنعت نفت تأمین سوخت داخلی را نیز بر عهده داشتند، تصریح کرد: بی شک دفاع مقدس یکی ازگنجینه های ارزشمند تاریخی این مرز و بوم است که یادآور پایمردی‌ها و غیرت و ولایتمداری ایرانیان است.

مدیر عامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی لرستان با تاکید بر اینکه با توجه به جغرافیای نفت و اینکه غالب چاه‌ها و تأسیسات در جنوب و غرب کشور هستند، همزمان با جنگ ما هم در صنعت نفت درگیر جنگ بودیم، افزود: براساس اسناد و گزارش‌های تاریخی، از مجموع ۲۸۸۸ روز جنگ، ۲۸۳۴ بار جزیره «خارک» مورد هدف موشک و بمباران‌های هواپیماهای بعثی قرار گرفت اما همکاران اجازه ندادند یک روز صادرات نفت متوقف شود و در کسب درآمدها خللی وارد شود.

بهرامی یادآور شد: صنعت نفت کشور بیش از ۱۰۱۷ نفر شهید تقدیم انقلاب کرده است که از این تعداد ۴۳۵ نفر شهدای شرکت ملی پالایش و پخش هستند و از این تعداد ۸ شهید هم مربوط به لرستان است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه تأسیسات حوزه لرستان به ویژه تنگ فنی بارها مورد حمله مزدوران بعثی قرار گرفت اما همکاران ما بودند که اجازه ندادند یک روز در انتقال فرآورده‌های نفتی خللی ایجاد شود، اظهار داشت: با اینکه پالایشگاه‌ها یک هدف‌های ثابتی بودند و در ساعات مختلفی از روز هدف قرار می‌گرفتند اما تولید و پخش نفت قطع نشد و نیروهای ما هم از بعد تأمین پشت جبهه و هم تأمین نیازهای مردم نقش ایفا کردند.

مدیر عامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی لرستان خاطرنشان کرد: در دوران جنگ تحمیلی پالایشگاه تبریز ۱۹ بار، پالایشگاه کرمانشاه ۱۷ بار، پالایشگاه اصفهان ۸ بار بمباران شدند و پالایشگاه آبادان هم مستمرا و روزانه مورد هدف قرار می‌گرفت.

براساس این گزارش، در پایان این مراسم از خانواده شهدای شرکت نفت خرم آباد تجلیل به عمل آمد.

کد خبر 5412579

منبع: مهر

کلیدواژه: حوزه هنری لرستان بمباران هوایی خرم آباد دفاع مقدس جنگ تحمیلی مطالبات مردم گیلان از دولت ویروس کرونا دهه فجر بوشهر آمار کرونا خطبه های نماز جمعه بارش برف کرمانشاه شیوع کرونا خراسان رضوی برف و کولاک مشهد واکسن کرونا همدان شرکت پخش فرآورده های نفتی لرستان شرکت نفت خرم آباد صنعت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۶۱۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات نفت خام با خط لوله نداریم

به گزارش قدس آنلاین، ارسلان رحیمی مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: سرقت از خطوط لوله همواره وجود داشته و به دنبال کاهش آن هستیم البته این سرقت‌ها صدماتی را وارد می‌کنند.

رحیمی ادامه داد: خوشبختانه اقدامات و فعالیت‌های تجهیزاتی در دستور کار است و اقداماتی که انجام شده نشان دهنده عملکرد موفق ما است به طوری که در سال ۱۴۰۱ نزدیک به ۴۷ مورد انشعاب غیر مجاز داشتیم که ۳۵ مورد به برداشت رسیده بود در حالی که در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ از ۴۷ مورد انشعاب غیر مجاز به ۴۱ مورد رسیده است که ۲۵ مورد انشعاباتی بوده که به برداشت نرسیده است.

وی در پاسخ به سوال مهر مبنی بر اینکه آیا ترانزیتی با کشورهای همسایه وجود دارد، گفت: برای همسایگان خط لوله‌ای برای انتقال نفت خام و فرآورده‌های نفتی وجود ندارد و زمانی که انتقال فرآورده‌های نفتی صورت می‌گرفت به وسیله نفت کش بوده است.

این مقام مسئول در پاسخ به سوال دیگر مهر مبنی بر اینکه چه میزان صرفه جویی از طریق انتقال نفت خام و فرآورده‌های نفتی به خطوط لوله صورت می‌گیرد، خاطر نشان کرد: میزان هزینه صرفه جویی یک‌میلیارد دلار است که تقریباً ۹.۵ برابر است، زیرا عددی که انتقال می‌دهیم بسیار ناچیز و ۷۰ تومان است که این انتقال با نفت کش ۹ تا ۱۰ برابر می‌شود.

به گفته این مقام مسؤول از مجموع این انتقالات ۷۱ میلیارد لیتر مربوط به نفت خام و ۶۶ میلیارد لیتر مربوط به انتقال انواع فرآورده نفتی است.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ادامه داد: آمار گویای این است که باتوجه به اینکه در سال ۱۴۰۱، ۱۳۲ میلیارد لیتر مواد نفتی انتقال داده شده و در سال گذشته، ۱۳۷ میلیارد لیتر که نشان دهنده رشد ۳.۷ درصدی در فرآیند انتقال است که این امر نشان دهنده تعمیرات به موقع و بهتر انجام شدن عملیات است.

رحیمی خاطر نشان کرد: میزان انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده با خطوط لوله معادل تردد ۵.۵ میلیون نفتکش ۲۵ هزار لیتری است، در صورت تردد این تعداد نفتکش، سالانه ۲.۵ میلیارد لیتر گازوئیل صرف سوخت این تفتکش‌ها می‌شود در صورتیکه مصرف خط لوله ۸۰۰ میلیون لیتر سوخت است که سالانه ۱.۷ میلیارد لیتر به ارزش یک میلیارد دلار صرفه جویی در مصرف سوخت می‌شود..

وی ادامه داد: خط لوله گوره به جاسک، خط لوله‌ای است که هدف اولیه آن صادرات است که ذز اساس نامه صادرات در فیلد کاری ما نیست به همین دلیل همکاران ما اکنون به عنوان پایشگر حضور دارند و قرار بر آن است که شرکت ملی نفت این پروژه را به پایان برساند که علاوه بر صادرات یک خط انشعابی به پالایشگاه بندر عباس دارد.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت اضافه کرد: خط دوم ۲۶ اینچ بندرعباس به رفسنجان تا سه ماه آینده تکمیل می‌شود و با یک خطی که در این مسیر داریم، تجمع فرآورده را در بندرعباس داریم که با بهره‌برداری از خط دوم، این مشکل برطرف خواهد شد.

وی ادامه داد: یکی از اهداف ما مبارزه با قاچاق سوخت است و میزان انتقال سوخت به نیروگاه‌ها بیش از ۳ میلیارد و ۸۵۰ میلیون لیتر به ۱۹ نیروگاه بوده است که با برنامه ریزی های انجام شده به سایر نیروگاه‌ها مانند نیروگاه علی آباد متصل می‌شویم.

رحیمی خاطر نشان کرد: خط لوله تابش و خط لوله پارس هنوز وارد فاز اجرایی نشده‌اند، بلکه در مرحله طراحی هستند و به دلیل بزرگ بودن این پروژه‌ها، اینطور نیست که تا دو سال آینده انتظار بهره برداری از آنها را داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت اضافه کرد: میانگین طول عمر خطوط انتقال نفت و فرآورده در جهان را ۲۵ تا ۳۰ سال است که متوسط عمر خطوط انتقال نفت خام ایران ۳۳ سال و میانگین عمر خطوط لوله انتقال فرآورده‌های نفتی کشور ۳۷ سال است اما با رسیدگی به‌موقع و بهره برداری درست، خطوط را در مدار بهره‌برداری داریم و اگر خطی با فرسودگی مواجه شود، طرح احداث خطوط لوله جایگزین تعریف و اجرایی می‌شود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • طرح ارتقاء فرآورده های نفتی پالایشگاه اصفهان تا پایان تابستان به پیشرفت 30 درصد مي رسد
  • صادرات نفت خام با خط لوله نداریم
  • اهمیت دوچندان صنعت نفت با فرهنگ‌سازی و اثرگذاری در حوزه هنر
  • پیشرفت ۶۵درصدی طرح بنزین‌سازی پتروپالایش تهران
  • سرمایه‌گذاری ۲ میلیارد یورویی در طرح‌های ارتقای کیفی پتروپالایشگاه تهران
  • صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری پالایشگاه آبادان
  • سرپرست جدید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دورود منصوب شد
  • مراسم دهه کرامت در لرستان با محوریت مردم برگزار می‌شود
  • رویداد بزرگ دشت غذا در تهران برگزار شد
  • فراخوان نوجوانان تهرانی برای شرکت در مسابقه «هم‌سُرا»